Konceptet "få 3 tilbud" vinder frem

Læs her hvorfor disse sider klarer sig godt

Det ses mere og mere ofte at der udvikles sider som skal hjælpe forbrugeren med at finde frem til attraktive tilbud på netop det produkt eller den ydelse de står og mangler. F.eks. Ses der flere eksempler på sider som sammenligner priser på bestemte produkter, så det gør det nemt for forbrugeren at sammenligne priser på tværs af forskellige butikker og/eller webshops. En anden form for sådanne sider er hjemmesider som hjælper forbrugeren til at få tilsendt tilbud på lige præcis de efterspurgte produkter eller services, som forbrugeren efterspørger.

 Derfor vinder de frem

Ofte kan det være meget tidskrævende som kunde eller forbruger at skulle sidde hjemme og besøge forskellige butikkers hjemmeside for at lave et pristjek. Endnu mere krævende er det hvis du f.eks. Vil undersøge muligheden for at få lavet en bilreperation af en art. Her vil du ikke kunne finde en prisliste online fra dit lokale autoværksted. Men det er der også kommet en løsning på. Ved hjælp af  autovaerksted.nu , som henviser videre til en side, kan du nemt og ganske gratis og uforpligtende kan få tilsendt 3 gode tilbud fra lokale autoværksteder, I nærheden af din lokation. Det kan enten være byen du bor I eller du kan vælge og indtaste byen hvor din arbejdsplads ligger, så du kan få foretaget reperationen mens du arbejder. Fælles for alle de tilmeldte autoværksteder som står i kø for at give dig et godt tilbud er, at de alle er kvalitetsbevidste og  står klar til at hjælpe dig med den service du måtte efterspørge.

Det kan være alt indenfor bilreperationer, til udskiftning eller påsætning af nye dele til bilen. Det kan være du gerne vil have tjekket bilen inden den skal til syn eller hvis du står overfor et hjulskifte og mangler en kyndig mekaniker til at hjælpe dig. Siden er nem og overskuelig og med få klik og ved at tage stilling til enkelte valgmuligheder vil siden udfra dine oplysninger og din lokation sende dig en mail med 3 gode tilbud på netop det du efterspørger, netop der hvor du efterspørger det.