Tips til nye fliser i haven

Skal du have nye fliser - så læs her

Der er mange ting man skal tage højde for, når man står over for at have nye fliser i enten sin have/terrasse eller måske det står på en ny indkørsel – Så er der nogle ting man skal have med I sine overvejelser 🙂

Måske vil du ikke selv lave belægningsarbejdet, så kan du fx få et tilbud på denne side brolaegger.nu eller hvis du er mere en gør det selv typen, kan du læse lidt videre her.

Vil man gerne selv lave sin indkørsel, skal man være forberedt på at man skal lige nogle kræfter i det, for der skal løftes og køres en del sand og stagilgrus på. Et god idé kan være at leje en motoriseret trillebør, samtidigt med at man lejer en stamper til at gøre underlaget fast.

 

Det er vigtigt at man får opbygget den helt korrekte bund, når man skal lave sin indkørsel – ellers kan det giver problemer på sigt, fordi at vægten fra bilerne, for fliserne til at synke og dette vil skabe en meget ujævn indkørsel og fliserne kan risikere at knække – Det samme gælder når man anlægger en terrasse – Her er det dog ikke nødvendigt med helt så omfattende bundopbygning, som ved en indkørsel.

Du kan herunder se en video der er produceret af ibf

Det er en god idé at se en masse videoer og søge viden omkring belægning, hvis det er noget man selv vil give sig i kast med – Da der kan være nogle faldgruber i at gøre det selv, hvis man ikke får en god start på opgaven og det er træls, hvis man skal til at lave arbejdet om igen.

Der findes megen information rundt på nettet og man kan her finde meget hjælp og inspiration til at komme igang og når man har styr på hvordan det skal gøres, er det ikke en umulig opgave.

Der findes også en del redskaber som er med til at gøre arbejdet en del nemmere fx er det en stor hjælp med gode afretterskinner.

Håber du kan bruge tippet til noget.