Tips til start af virksomhed

Her har du lidt gode råd, som du kan bruge i din egen process

Du sidder måske ofte og tænker på at begynde på at starte din egen virksomhed, det kan være du har en god idé som du har gået og tænkt over i længere tid eller du er måske godt træt af dit daglige 8-16 arbejde og du kunne godt tænke dig et mere frit og fleksibelt arbejde.

Kan du genkende noget af ovenstående, så kan du herunder find 7 gode tips til at kommer i gang med din nye hverdag, hvor du selv kan være med til at definere indholdet.

Som udgangspunkt er det altid godt med ambitioner, men dette er ikke altid nok til at flytte dig henimod det mål du gerne vil opnå og du kan hurtigt miste modet og derved ikke følge din drøm.

Hver helt på det rene med, hvorfor du vil starte din egen forretning

Det er enormt vigtigt at du finder ud ag helt præcist, hvor det er du gerne vil starte din egen virksomhed og årsagerne kan være mange. Du kan ønske med fritid, flere penge, mere fleksibilitet eller noget helt 3. Det er kun dig der kan finde de rette årsager til at starte selv. Årsagen til at det er enormt vigtig at du finder disse, er at det er dem der skal holde din motivation oppe, når det bliver hårdt eller om du er usikker på om det du er i gang med er det rigtige.

Skab din vision og dyrk den

Forstil dig hvordan du godt kunne tænke dig at din virksomhed skal være om 2 år og her må du gerne gå i detaljer og fokusere på hvor du gerne vil se dig selv efter den periode. Hvad laver du og hvem er dine kunder, hvordan ser din dagligdag ud osv.

Når du har skrevet din vison ned i detaljer, skal du ofte læse den og fokuserer på det slutresultat som du gerne vil opnå – denne teknik, vil være med til at giver dig ny energi og tro på at tingene kan lykkes for dig.

Deltag i en netværks gruppe.

Find en netværks gruppe hvor i mødes regelmæssigt for at støtte hinanden, brainstorme på ideer og dele råd og erfaringer i gennem jeres arbejde..

Fordyb dig i læring

Studere alt hvad du kan finde, som er relevant for din virksomhed. Internettet giver en overflod af værdifulde oplysninger om at opbygge en succesfuld virksomhed. Tag kurser, ansæt en coach eller find en mentor. Lyt til podcasts eller lydbøger under når du flytter dig fra a til b.  Des mere du lærer og bliver ekspert inden for dit område, des mere selvsikker, motiveret og succesfuld bliver du.